Tarihçe;

19.10.2010 tarih ve 1331 sayılı Rektörlük oluru ile faaliyetlerine başlamış olan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Koordinasyon Birimi, akademik hayata yeni başlamış olan genç araştırma görevlilerinin üniversitemizi tanıyıp uyum sağlamalarında taşımakta olduğu sorumluluğun bilincinde olarak , kolay ulaşılabilir, kolaylaştırıcı ve sorunları öteleyici değil, çözümleyici bir anlayışla hizmet vermeyi içtenlikle benimsemiş ve bu anlayışla hizmet vermeyi sağlayacak dönüşümleri gerçekleştirme yönünde önemli adımlar atmış, iyileştirmeler sağlamıştır.

Misyonumuz;

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Koordinasyon Biriminin Misyonu, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) Araştırma Görevlisi kadrolarına atanarak üniversitemize gelen araştırmacı ve öğretim üyesi adaylarının  evrensel standartlara uygun lisansüstü çalışmalar yapmalarına; etik değerleri içselleştirmiş, üretken ve ulusal kaynaklarımızı etkin ve verimli bir şekilde kullanan bir bilim insanı olarak yetişmelerine ve Üniversitemizle bütünleşmelerine katkı  sağlamaktır.

Vizyonumuz;

Birimimizin Vizyonu,  Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında eğitim görmek üzere  Üniversitemize yerleştirilen araştırma görevlilerinin özlük, satın alma ve görevlendirme işlemlerini tam zamanında, etkin, doğru ve verimli bir şekilde yapan, hizmet odaklı ve sürekli gelişen bir birim olmaktır.

Güncel Duyurular

Font Boyutunu Değiştir